Låt oss sköta rekryteringen

Med omfattande nätverk och lång erfarenhet av att rekrytera tjänster inom retail och optikbranchen så skräddarsyr vi våra lösningar efter ert behov och önskemål.

OptiCrew sköter allt ifrån hela rekryteringsprocessen till enbart specifika moment, så att ni kan lägga tid på annat. Vi hjälper er verksamhet att rekrytera till alla olika tjänster inom optikbranchen såsom butikschefer, optikerassistenter eller optiker.

Vår rekryteringstjänst omfattas dessutom utav vår nöjdkundgaranti. 

Kontakta oss

Rekrytering

En rekrytering handlar inte bara om att fylla en ledig plats, det kan också handla om ett par nya ögon på gamla problem, ny energi och andra erfarenheter. Eftersom medarbetarna är med och bidrar till verksamhetens utveckling, resultat och arbetsmiljö, är det ytterst viktigt att ha rätt person på rätt plats.

Det handlar även om att hitta en kandidat vars personlighet passar in i gruppen, som reflekterar och representerar företaget och som har rätt personliga egenskaper. En felrekrytering kan dessutom innebära en dyr och tråkig historia för all inblandade.

OptiCrew har även möjligheten att i samband med rekryteringen, utbilda den valda kandidaten för en smidigare och enklare uppstart. Läs mer om våra utbildningar här utbildning.

Kontakta oss

Nöjdkundgaranti

När OptiCrew sköter hela rekryteringsprocessen levererar vi alltid nöjdkundgaranti med våra kandidater om ni väljer att anställa någon från vårt urval.

Om ni mot förmodan inte skulle vara nöjda med er kandidat och väljer att avsluta samarbetet inom tre månader, erbjuder vi er en ny rekryteringsprocess med nya kandidater, helt utan extra kostnad.